Binnen

Het tuincentrum kiest niet voor de massa, maar zoekt mooie producten van een goede kwaliteit.

Dat geldt niet alleen voor buiten, maar zeker ook voor binnen in de kas.  Met mooie robuuste potten en decoraties geef je aan je huiskamer een extra dimensie. Heus, je hele huis hoeft niet vol te staan met dure potten. Wissel gerust af met stoere manden of eenvoudige keramische of terracotta potten. Ook daar hebben wij mogelijkheden voor.

Met mooie kamerplanten, groot of klein, zorg je voor een gezonde leefomgeving en met zijdebloemen geef je kleur aan donkere hoekjes of lastige ruimtes.

DECORATIEF HOOGSTANDJE

Zijdebloemen worden meer en meer als decoratieobject gewaardeerd. En terecht! Bijzonder mooi, nauwelijks van echt te onderscheiden en passend in elk interieur.

Zijdebloemen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden

Het imago van zijdebloemen heeft de afgelopen jaren een sprong gemaakt. De kwaliteit is bijzonder vooruit gegaan. Geen plastic bloem die je vroeger neerzette als je niet goed (meer) kon zorgen voor echte planten , maar mooie zijden exemplaren.

De mogelijkheden zijn uiteenlopend en voor elke stijl is een combinatie te maken. Door het grote aanbod kun je je eigen unieke stijl samenstellen. Zelfs met een paar losse bloemen kan je je huis extra opfleuren. Kom gerust eens kijken.

ZIJDEN BLOEMSTUK LATEN MAKEN?

Onze medewerkers helpen graag bij het uitzoeken en het maken van een uniek stuk. Voor een specifiek of groot bloemwerk hebben wij een specialist in huis.

Neem dan vooraf contact met ons op.

Zijdebloemen Tuincentrum Merkens Heleen Smit
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens