workshops Kerst Tuincentrum Merkens

WORKSHOPS KERSTKRANSEN MAKEN 2018

We maken een deurkrans van verschillende soorten groene takken. We starten de workshop met een kopje koffie terwijl de workshopleider uitleg geeft. Daarna gaan we aan de slag!

In de winkel kun je vervolgens decoratiematerialen uitzoeken naar eigen smaak en budget. Denk hierbij aan verschillende soorten lint, kerstballen, dennenappels en meer! Hiermee ga je de krans verder decoreren. 

DATA EN KOSTEN

 

Dit jaar vinden er 4 workshops plaats op de volgende data:

Woensdagmorgen 28 november om 10.00 uur
Donderdagavond 29 november om 19.30 uur
Woensdagmorgen 5 december om 10.00 uur
Donderdagavond 6 december om 19.30 uur

De kosten voor het maken van de groene basiskrans zijn € 25,-

Al het gereedschap is aanwezig, je hoeft niks mee te nemen. Bij de prijs zijn alle materialen voor de groene basiskrans inbegrepen. De prijs is exclusief decoratiematerialen (zie uitleg). 

INSCHRIJVEN

 

Je kunt je inschrijven op het tuincentrum of door een mail te sturen naar: info@tuincentrummerkens.nl.

Let op: er kunnen maximaal 10 deelnemers per workshop meedoen. Sommige workshops zijn snel vol, dus meld je op tijd aan als je verzekerd wil zijn van deelname!

Bij inschrijving ontvangen we graag een voorbetaling van €10,-.
Dit kan in de winkel (pin, contant) of bij overschrijving. Vermeld daarbij je naam en de cursusdatum.

NL35RABO0355158329 t.n.v. J.W. Merkens Tuincentrum.

De inschrijving is pas definitief na voldoen van de voorbetaling. Restitutie van het cursusgeld is niet mogelijk i.v.m. gemaakte inkoopkosten. Bij verhindering is het wel mogelijk iemand anders je plaats in te laten nemen.

INSCHRIJVEN WORKSHOP
 
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens