Schapenmarkt Langbroek
Schapenmarkt Langbroek
Schapenmarkt Langbroek
Schapenmarkt Langbroek
Schapenmarkt Langbroek

GROOT EVENEMENT IN LANGBROEK

Elke eerste zaterdag in juli is de Schapenmarkt in Langbroek. Ook wij zijn dan open. De Schapenmarkt is een groot evenement waarbij het dorp gevuld is met kraampjes en het oerhollandse schapenscheren gedemonstreerd wordt. Naast kraampjes en demonstraties van oudhollandse ambachten is er een feesttent met live-muziek. De kinderen kunnen terecht op hun eigen kindermarkt bij basisschool de Piet de Springer, waar ze ook geschminkt kunnen worden en hun energie kwijt kunnen op het springkussen. Jaarlijks zijn er ook wisselende activiteiten, deze zijn te vinden op de website van de Schapenmarkt.

Ook het tuincentrum is een bezoekje waard op deze dag! Wij zullen op de markt te vinden zijn met een groene kraam, maar ook het tuincentrum zelf is deze dag geopend. Afgelopen jaar was er zelfs een speciale kraam te vinden op het tuincentrum; Bea van Leeuwen maakte van de biologische kruiden die op het tuincentrum te vinden waren de lekkerste provençaalse hapjes!

KLIK HIER VOOR FOTO'S VAN VORIG JAAR OP ONZE FACEBOOK
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens