Lentemarkt Langbroek
Lentemarkt Langbroek

OP DE BRINK IN LANGBROEK

Op 18 april 2015 vond alweer de tweede Lentemarkt plaats. Een leuk initiatief die in 2014 gestart is op de Brink in Langbroek waar bezoekers bij kraampjes van veel Langbroekse ondernemers terecht konden.

2014: Het was een gezellige drukte ’s morgens vroeg op de eerste Lentemarkt van Langbroek. Enthousiaste ondernemers uit Langbroek en omgeving vuldn de knusse Brink. met natuurlijk ook heerlijke versnaperingen. Dankzij het zonnetje hadden de ijsjes van IJS en KOEK goed aftrek. Maar ook als de zon schijnt lust iedereen oliebollen..

Wij hadden onze promotiebus neergezet, aangekleed met mooie bloeiende blikvangers, een gezellig bistrosetje en tuindecoraties. Bezoekers konden naar huis met flyers waarmee ze 20% korting op ons hele assortiment konden krijgen. Een actie die wij vaker zullen gaan toepassen, dus houd de tuincentrum Merkens bus in de gaten tijdens evenementen in de regio!

De Lentemarkt werd bij het publiek goed ontvangen. En voor de ondernemers een goede plek om met elkaar in gesprek te komen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Organisator Aline Aalbertsen kan terugzien op een geslaagd evenement!

Corina te Braak, winnares van de april facebookactie, kwam haar mooie patio fruitboompjes ophalen. Wil u ook meedingen met verlotingen, en tegelijkertijd op de hoogte gehouden van het wel en wee van ons bedrijf Bekijk en like dan onze Facebookpagina!

Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens