Ladies Night Langbroek
Ladies Night Langbroek
Ladies Night Langbroek
Ladies Night Langbroek
Ladies Night Langbroek
Ladies Night Langbroek

GROOT SUCCES

Meer dan 300 (!) vrouwen hebben kunnen genieten van een heerlijke borrel en verschillende wellness activiteiten tijdens de Ladies night in november 2013. Een leuke avond en een groot succes!

Veertien enthousiaste ladies hebben de koppen bij elkaar gestoken en zitten brainstormen over ‘een avondje pure aandacht voor jezelf’. Hieruit is het idee ontstaan om een Ladies Night te gaan organiseren met als thema ‘Van buiten naar Binnen’. Nu het buiten steeds kouder wordt en de avonden steeds langer trekken we steeds meer naar binnen. Dus willen we het in huis ook gezellig maken. Om ook bij jezelf naar binnen te gaan en tijd voor jezelf te durven nemen is vaak lastiger.

Bij de ingang was het om half 8 gelijk druk! De inschrijflijsten lagen klaar om alle aangemelde dames te registreren, zodat ze een lootje kregen voor de goodiebag en de verloting. Deze verloting werd mogelijk gemaakt door alle deelnemende onderneemsters, die allemaal een prijs ter beschikking hadden gesteld.

Alle foto’s vindt u op onze Facebook, klik hier om het album te bekijken!

DEELNEMENDE ONDERNEMERS

 • Koesterkunst, bij eigenaresse Jet van Dinther konden de handen uit de mouwen gestoken worden om kleurige papieren pompoms te maken.
 • Creatieve geest Elsbeth Merkens was ook te vinden op de ladies night met haar knuffelbare kerstboomversieringen en babybox knuffelspeelgoed. Wil u deze kerst ook knuffelige decoraties in uw boom of zoekt u nog uniek handgemaakt kinderspeelgoed? Mail dan voor meer informatie naar: elsbethmerkens@hotmail.com 
 • Om de kledingrekken van Malou Nienhaus stonden de gehele avond een flinke kring dames. Malou is een jonge ondernemer die dit jaar haar webshop ‘Ladies Musthaves’ heeft geopend. Wij wensen haar veel succes!
 • Bea van Leeuwen was ook weer van de partij, met haar provençaalse volkswagen bus, waar zij de gehele avond de dames voorzag met heerlijke lekkernijen.
 • Voor ontspanning konden de dames onder andere terecht bij Esther van Leeuwen, eigenaresse van ‘Effektmassage’. De behandelstoel stond klaar om dames te verhelpen van spanning in de spieren. Verder kon er gemediteerd worden bij Christine van der Stoel van Zijnderwijs, en werden er handpakkingen gedaan door Marjon van Schuppen van ‘La Alegria’
 • Daarnaast stond Martha Bleijenberg van ’t Langbroekertje iedereen te woord die wat wilde weten over breitechnieken en wol. Jacqueline van Doorn verkocht Tupperware artikelen. Voor haarinspiratie en bijzondere haarcoupes konden de dames terecht bij Jolanda van Jolanda’s Kapsalon. Ook de handgeschilderde klompjes van Gerdien van Eck kregen gretig aftrek bij de dames. Saskia Geytenbeek van het bedrijf ‘VanSastisch’ verkocht meditatiekussens. Tot slot konden tuinliefhebbers terecht bij Petra Ekhardt voor informatie over reservaattuinen. Wil u hier meer over weten, mail haar dan via ekhardttuin@telfort.nl
Onze service
 • Groot assortiment binnen en buiten
 • Persoonlijk advies
 • Mooie en luxe interieurartikelen
 • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
 • Je planten thuisbezorgd
 • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens