Kerstevent Tuincentrum Merkens Kerstmarkt Kerst
Kerstevent Kerstmarkt Kerst Tuincentrum Merkens workshop

KERSTEVENT ZATERDAG 7 DECEMBER 2019

Vertrouwd genieten van livemuziek, warme oliebollen en appelbeignets, erwtensoep, glühwein, kerstbomen en heel veel moois!

De hele dag kun je een kijkje nemen in onze ‘open keuken’. Hier worden doorlopend stukken en kransen gemaakt, waarbij we nuttige tips geven voor de enthousiaste doe-het-zelvers/creatievelingen.

INSPIRATIE

Kom inspiratie opdoen van verschillende STIJLEN en SFEREN voor de feestdagen in onze verwarmde kas. Allemaal met een tijdloze basis, die je zo ver uit kunt breiden als je zelf wilt. Kan je iets niet vinden? Wil, Marleen, Lia en Anja geven je raad.

GENIETEN

Kom lekker genieten van bijzondere koffie of chocomel, sfeervolle muziek, gezellige mensen, heerlijk verse oliebollen, appelbeignets en erwtensoep. Eqlema, Iris en Sodaba schenken graag wat voor je in!

KERSTBOMEN GRATIS THUISBEZORGD

Vanaf eind november loop je bij ons in een heus ‘KERSTBOMENBOS’. Bomen van topkwaliteit: Nordmann, Blauwspar, Omorica, Fraseri en natuurlijk de gewone kerstden.

Geniet lang van je boom met een professionele standaard. Hierin staat de boom recht en kun je hem water geven net als de boom met kluit.

Een mooie boom gevonden? Hans en Gerard staan klaar om te helpen. De boom kan direct mee naar huis. Past het niet in de auto, dan brengt Jan de boom bij je thuis. Tijdens het Kerst Event is bezorgen van de kerstboom gratis.

GEWOON GEZELLIG

Ook van de partij:

Bakkerij Wim Aalbertsen, Van Leeuwen Kaas, de Koffie Tuk Tuk en Wim de fotograaf

GEWOON GEZELLIG!

BEKIJK FOTO'S VAN HET KERSTEVENT 2018
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens