Tuincentrum Merkens herfstmarkt Amerongen 01
Tuincentrum Merkens herfstmarkt Amerongen 02

HERFSTMARKT AMERONGEN

Zaterdag 20 oktober 2018 10.00 – 16.00 uur

Kom naar de gezellige Herfstmarkt in en rond de Tabaksschuur Amerongse Bos. Met verschillende activiteiten, vuurkorven en live volksmuziek kunt u genieten van de herfstsferen.

In de verschillende kraampjes vindt u mooie en biologische streekproducten. Maakt ook kennis met ambachtelijke en creatieve werkvormen. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, waaronder knutselworkshops en broodjes bakken.

Ook Tuincentrum Merkens staat ieder jaar met een kraampje op de Herfstmarkt in Amerongen! De toegang is gratis en parkeren kun je bij sportpark De Burgwal. Let op: pinnen is niet mogelijk!

Kijk voor meer informatie op de website van Utrechts Landschap of houd onze Facebookpagina in de gaten!

Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens