Binnen

Het tuincentrum kiest niet voor de massa, maar zoekt mooie producten van een goede kwaliteit.

Dat geldt niet alleen voor buiten, maar zeker ook voor binnen in de kas.  Met mooie robuuste potten en decoraties geef je aan je huiskamer een extra dimensie. Heus, je hele huis hoeft niet vol te staan met dure potten. Wissel gerust af met stoere manden of eenvoudige keramische of terracotta potten. Ook daar hebben wij mogelijkheden voor.

Met mooie kamerplanten, groot of klein, zorg je voor een gezonde leefomgeving en met zijdebloemen geef je kleur aan donkere hoekjes of lastige ruimtes.

KAMERPLANTEN: HET MOOISTE VERZORGINGSPRODUCT IN HUIS

Zonder dat we er erg in hebben zijn kamerplanten extreem belangrijk in het leven van de mens. De overgrote meerderheid voelt zich meer op zijn gemak in een huis met planten.

Kamerplanten geven je op hun manier een dosis vitamine. Je kan het vergelijken met het effect van schoonheidsproducten. Planten laten je prettiger voelen, laten je beter ontspannen, maken je productiever, zuiveren de lucht en geven zuurstof af. Je kunt kamerplanten daarom gerust het mooiste verzorgingsproduct in huis noemen.

De laatste tien jaar is het assortiment kamerplanten flink uitgebreid. Voor ieder raam of iedere plaats is een geschikte plant te vinden.

Hoe stylen? 3 tips

Vroeger had iedereen kamerplanten en zette men deze gewoon in het raam. Tegenwoordig besteden we meer aandacht aan de inrichting van ons huis en is ook de kamerplant weer hip!

  • Kies planten van verschillende hoogten: dat maakt het geheel minder statisch
  • Wissel af in aantal: een setje van twee is prima, maar zet niet alleen maar setjes van twee in het raam
  • Kijk goed naar de ruimte: een groot raam kan grote planten hebben

Kamerplanten: hoe verzorg ik ze?

Een plant blijft een levend wezen wat aandacht nodig heeft

Lees onze tips
Sempervivum Kamerplanten Verzorging
Bonsai Kamerplanten verzorging
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens