Binnen

Het tuincentrum kiest niet voor de massa, maar zoekt mooie producten van een goede kwaliteit.

Dat geldt niet alleen voor buiten, maar zeker ook voor binnen in de kas.  Met mooie robuuste potten en decoraties geef je aan je huiskamer een extra dimensie. Heus, je hele huis hoeft niet vol te staan met dure potten. Wissel gerust af met stoere manden of eenvoudige keramische of terracotta potten. Ook daar hebben wij mogelijkheden voor.

Met mooie kamerplanten, groot of klein, zorg je voor een gezonde leefomgeving en met zijdebloemen geef je kleur aan donkere hoekjes of lastige ruimtes.

WOONACCESSOIRES VOOR HET INTERIEUR

Met accessoires maak je het verschil. Woon- en tuinaccessoires hebben een luxe en unieke uitstraling en zijn in huis of tuin een mooi accent.

Nét iets extra’s voor je tuin, woonkamer, hal, keuken of slaapkamer. Houd je van robuust of zacht? Aardse kleuren of juist bont gekleurd? Ieder mens heeft zijn eigen ideeën over de inrichting van zijn interieur.

Je kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan (stoere) potten, manden, glaswerk, fotolijsten, kaarsen en andere decoratieartikelen. In onze stijlkamers maken wij mooie passende combinaties. Laat je eigen ideeën hierop voortborduren.

IN ONS ASSORTIMENT

 • Hari, bekend om zijn mooie bronzen beelden Past in elke tuin en bij elke stijl
 • BRYNXZ, origineel, stoer en sober. De woonaccessoires, potten en lampen vallen in de smaak bij een breed publiek
 • Iron Art, van oorsprong zijn de artikelen van Iron Art voornamelijk van ijzer maar ook de glasdecoraties zijn bijzonder mooi
 • PTMD, door het gebruik van sobere, grove en natuurlijke materialen hebben PTMD producten een warme, sfeervolle uitstraling
 • Ter Steege, leverancier van de inmiddels bekende Art Stone kunststof bloembakken voor zowel binnen als buiten
 • Van der Leeden Mandwerk, een ruime keuze grove manden van hoge kwaliteit

Brons en ijzer zullen, zodra u uw aankoop buiten zet, te maken krijgen met roestvorming. Hier moet u rekening mee houden.

De artikelen van Ironart en Hari zijn van zeer goede kwaliteit, dus buiten zullen ze ondanks roestvorming een leven lang meegaan.

Onze service
 • Groot assortiment binnen en buiten
 • Persoonlijk advies
 • Mooie en luxe interieurartikelen
 • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
 • Je planten thuisbezorgd
 • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens