NIET VOOR DE MASSA

Het tuincentrum kiest niet voor de massa, maar zoekt mooie producten van goede kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor buiten, maar zeker ook voor binnen in de kas.

Interieur BRYNXZ

INTERIEUR

Woon- en tuinaccessoires hebben een luxe en unieke uitstraling en zijn in huis of tuin een mooi accent. Bekijk het assortiment.

interieur zijdebloemen

ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen worden meer en meer als decoratie gewaardeerd. En terecht! Bijzonder mooi, nauwelijks van echt te onderscheiden en passend in elk interieur.

Sempervivum Kamerplanten Verzorging

KAMERPLANTEN

Zonder dat we er erg in hebben zijn kamerplanten extreem belangrijk in het leven van de mens. De overgrote meerderheid voelt zich meer op zijn gemak in een huis met planten. Hoe verzorg je ze? Bekijk onze tips.

Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2018 Tuincentrum Merkens