Binnen

Het tuincentrum kiest niet voor de massa, maar zoekt mooie producten van een goede kwaliteit.

Dat geldt niet alleen voor buiten, maar zeker ook voor binnen in de kas.  Met mooie robuuste potten en decoraties van PTMD collection en BRYNXZ geef je aan je huiskamer een extra dimensie. Voeg daar mooie kamerplanten en/of  zijdebloemen aan toe en je bent echt thuis. Heus, je hele huis hoeft niet vol te staan met dure potten. Wissel gerust af met stoere manden of eenvoudige keramische potten. Ook daar hebben wij mogelijkheden voor.

DECORATIEF HOOGSTANDJE

Geen ‘nep’ maar decoratief hoogstandje. Bijzonder mooi, nauwelijks van echt te onderscheiden, voor ieder wat wils, overal inzetbaar, voor alle seizoenen, geen verzorging nodig en de keuze is reuze!

Nauwelijks van echt te onderscheiden

Het imago van zijdebloemen heeft de afgelopen jaren een reuze sprong gemaakt. De kwaliteit is bijzonder vooruit gegaan. Niet meer zo’n plastic bloem die men vroeger neerzette als niet goed (meer) voor echte planten gezorgd kon worden, maar mooie zijden exemplaren, welke nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Geen ‘nep’ dus, maar een decoratief hoogstandje in je huis. De mogelijkheden zijn groot en voor elke stijl is een combinatie mogelijk. Door het grote aanbod kan een uniek stuk worden samengesteld, maar ook met een paar losse bloemen kan een groot effect worden bereikt. Onze medewerkers helpen graag bij het uitzoeken en het maken ervan. Fleur ook je huis extra op met zijde. Het assortiment is bijzonder ruim, kom gerust eens kijken.

lr (2 van 2)
lr (1 van 2)
interieur zijdebloemen
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2015 Tuincentrum Merkens