Kerstevent Tuincentrum Merkens
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek
Kerstevent Kerstmarkt Langbroek

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Zaterdag 10 december in Langbroek.

Vertrouwd genieten van livemuziek, warme oliebollen en appelbeignets, erwtensoep, glühwein, kerstbomen en heel veel moois!

NIEUW zijn de  kerstworkshops van onze professionele medewerkers in de gerestylde kas. Bovendien kun je de hele dag een kijkje nemen in onze ‘open keuken’. Hier worden doorlopend stukken en kransen gemaakt, waarbij we nuttige tips geven voor de enthousiaste doe-het-zelvers/creatievelingen.

VEEL LEKKERS & LIVE MUZIEK

Terwijl de vrieskou tegen je wangen slaat, komt de geur van verse oliebollen en ambachtelijk gemaakte erwtensoep  je tegemoet. Bij de KOFFIE TUK TUK maakt de barista de meest heerlijke verse luxe koffies. Op de achtergrond speelt de Kerstband Fidelio uit Woudenberg knusse kerstdeuntjes.  Dan wil je toch nooit meer weg…

LAAT JE INSPIREREN

IT’S  A  FEELING  Onder het genot van een hapje, een drankje en sfeervolle muziek samen inspiratie opdoen voor de kerst. Zowel buiten als binnen is veel werk verricht voor een smaakvolle en sfeervolle setting. Ideeën voor thuis zijn er zeker.

KERSTBOMEN

Direct mee naar huis of  GRATIS THUISBEZORGD (alleen tijdens het kerstevent). Onze medewerkers staan voor je klaar!

Vanaf eind november hebben wij een groot ‘kerstbomenbos’. Bomen in pot of op een kruis gemonteerd: er zijn Nordmannen, Blauwsparren, Omorica’s  en natuurlijk de gewone kerstdennen. Verschillende soorten en maten: zo past in elk huisje wel een boompje.

WARM KERST KADO

We kunnen het geen Goodiebag noemen, want het past niet in een tassie, maar zeker de moeite waard. Al bij besteding van  € 20,– staat er een warm KADO voor je klaar.

Ook krijg je tijdens het kerstevent een gratis luxe koffie van de barista, bij inlevering van je kassabon.

WORKSHOPS

Workshops aan de nieuwe workshoptafel. Ruim en overzichtelijk, midden in onze sfeervolle kas. Leer mooie kransen of stukken maken van onze interieur stylist/ bloemist Heleen. Er is ruimte voor 10 deelnemers per workshop. Zeker zijn van deelname? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: info@tuincentrummerkens.nl Kijk hier voor meer informatie.

GEWOON GEZELLIG

Vertrouwd genieten van muziek, warme oliebollen, chocomel, erwtensoep, glühwein en lekker eten bij het vuur. Al jaren mogen wij rekenen op de enthousiaste medewerking van twee bedrijven uit de regio: Bakkerij Wim Aalbertsen verzorgt de overheerlijke oliebollen en sinds vorig jaar ook de broodjes om te bakken boven het vuur.

Van Leeuwen Kaas regelt de heerlijke erwtensoep en glühwein. Dit jaar gaan wij ook samenwerken met Jolanda’s Kapsalon en ’t Langbroekertje uit Langbroek. Dat wordt dus lekker, sfeervol, warm en…

GEWOON GEZELLIG!

BEKIJK FOTO'S VAN DE VORIGE KERSTMARKT OP ONZE FACEBOOK
Onze service
  • Groot assortiment binnen en buiten
  • Persoonlijk advies
  • Mooie en luxe interieurartikelen
  • Bijzondere plant? Wij gaan voor je op zoek
  • Je planten thuisbezorgd
  • Waar je als klant behandeld wordt!
Over ons

Tuincentrum Merkens is gewoon én bijzonder tegelijk. Gewoon, omdat de klant altijd bij ons centraal staat. Wij staan klaar voor eerlijk advies en helpen met specifieke wensen. Zoek je speciale plant, struik of boom? Dan gaan wij op zoek. Ons tuincentrum is bescheiden in oppervlakte, maar enorm groot in aanbod. We verkopen een grote diversiteit aan plantensoorten voor binnen en buiten. Deze verzorgen wij tot de puntjes. Niet wegwerpen, maar duurzaam omgaan met onze planten! Onze gezellige en stijlvol ingerichte kas maakt het plaatje compleet. Voor bijzondere potten en woonartikelen kun je ook bij ons terecht.

© Copyright 2015 Tuincentrum Merkens